Vacatures

Over BRI

Over de BRI Groep

De BRI Groep staat bekend als de veelzijdige totaalinstallateur die zich kenmerkt door de hoge servicegraad en de efficiënte werkwijze. Met expertise variërend van verwarming en ventilatie tot elektrotechniek en sanitair, beschikken wij over de benodigde deskundigheid voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van complexe installaties.

We zijn een echt familiebedrijf dat al actief is sinds 1999 en koesteren de waarden van nauwe samenwerking en persoonlijke aandacht. Vanuit onze drie vestigingen leveren onze 140 professionele, enthousiaste medewerkers dagelijks ons dienstenpakket; van advies tot installatie en onderhoud dat staat als een huis!

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande engineer & installatiedienstverlener op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, sanitairtechniek en beveiligingstechniek. Onze diensten rijken uit van gedegen advies tot nauwkeurige engineering, en van vakkundige montage tot aan betrouwbaar onderhoud. Dit doen we voor een groot aantal sectoren, waaronder de gezondheidszorg, bedrijfshuisvesting, sportverenigingen, educatieve instellingen, retail en overheid.

Onze kracht is het ‘one-stop-shopping’ concept. Hiermee ontzorgen we onze klanten volledig. Met één aanspreekpunt zorgen wij dat jouw vraagstukken snel en efficiënt worden opgelost. Als laagdrempelige organisatie hanteren we korte communicatielijnen, wat zorgt voor een persoonlijke en snelle service.

 

Het is onze missie om bij te dragen aan een gezonde omgeving. Dagelijkse werken onze professionele medewerkers aan het tot stand komen en onderhouden van duurzame en toekomstbestendige installaties. We werken volgens het cradle to cradle principe, waarmee we verzekeren dat alle gebruikte materialen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden. Zo streven we ernaar waarde te creëren voor onze medewerkers, leveranciers en bovenal onze klanten!

Medewerkers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en/of ervaren personeel. Heb jij affiniteit met
installatietechiek, en wil je verder leren in het vak? Neem dan contact met ons op.

Menu