Vacatures

Diensten

De BRI Groep is jouw partner voor een breed aanbod aan ondersteunende diensten binnen de bouwtechnische sector. Wij bieden deskundige assistentie bij:

  • Het uitvoeren van temperatuur overschrijdingsberekeningen om comfortnormen te waarborgen;
  • Het opstellen van EPN-berekeningen voor energieprestatienormeringen;
  • Het verrichten van haalbaarheidsstudies voor energiebesparende maatregelen;
  • Het begeleiden van subsidieaanvragen voor duurzame investeringen.


Ben je benieuwd naar voltooide en toekomstige projecten waarvoor onze diensten van cruciaal belang zijn geweest? Bekijk hier al onze projecten.

Werkvoorbereider en ontwerp

Elk project krijgt vorm door middel van het geavanceerde 3D Autocad tekensysteem, compleet met de benodigde applicaties en inachtneming van standaard symbolen en structuren. Installatieruimtes worden in detail uitgewerkt met duidelijke kleurcoderingen om de verschillende installaties en hun specifieke functies te benadrukken. De BRI Groep loopt ook voorop met de implementatie van Building Information Modelling (BIM) technieken. Daarnaast hanteren wij een gespecialiseerd systeem voor calculaties die direct gekoppeld zijn aan materiaalbehoeften per project. Deze materialen kunnen direct online worden geverifieerd en besteld via ons netwerk van leveranciers.

Technisch beheer en onderhoud

Na voltooiing van een project verzorgt de BRI Groep een uitgebreide mondelinge toelichting en een gedetailleerde instructie over het functioneren van de installatie en de toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Onze serviceafdeling staat garant voor optimale begeleiding en ondersteuning tijdens de garantie- en onderhoudsperiode. Dit kan zowel op afstand als direct op locatie.

Projectrealisatie

Tijdens de uitvoering van de projecten is er steeds een ervaren leidinggevende monteur van de BRI Groep ter plaatse. Deze zorgt voor een secure aansturing van zowel onze eigen teams als die van de onderaannemers. Multidisciplinaire projecten, waarbij zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties een rol spelen, staan onder de bekwame leiding van één projectmanager.

24-uur service
Wij waarborgen continuïteit en veiligheid met onze 24 uursservice. Onze serviceteams staan dag en nacht voor je klaar om eventuele storingen op te lossen, ongeacht het tijdstip. Op die manier wordt de bedrijfsvoering nooit langdurig onderbroken.

Menu